Velkommen til Bjødstrup


På kanten af Nationalpark Mols Bjerge ligger vores landsby Bjødstrup. I Bjødstrup kan vi slet ikke lade være! Derfor bærer Bjødstrup præg af beboernes skabertrang, arbejdsomhed og glæde ved fællesskabet. Bjødstrup er en sammensat landsby med lige dele nytilflyttere og veteraner, og det er ikke uden grund, at vi kalder Bjødstrup vores hjem. Her på siden finder du vigtig viden og ligegyldig info om arrangementer, beboerne og foreningslivet. Velkommen til!


 

View fra byen mod Aarhusbugten
Foto: Lone Stokholm
Solnedgang
Foto: Lone Stokholm
Mark syd for Bjødstrup
Foto: Lone Stokholm
Sankt Hans aften 2019
Foto: Bertel Stokholm

Fastelavnsfest 2018

Bjødstrup Grundejer- og Beboerforening afholder Fastelavnsfest for børn og voksne søndag den 11. februar 2018 kl. 14.00 på Kladderhøjvej (ved Thomas og Annette). Der vil være en tønde til børn og 1 til voksne. Vi vil i år opfordre til, at både børn og voksne er klædt ud  :-) . I år vil der igen være special drejede køller til at slå katten af tønden - og der vil ikke være drikkevarer i de voksnes tønde...

. Tag selv kaffe / the med - og evt fastelavnsbolle. Vi ses søndag den 11. februar til et par festlige timer. PS: Har du ikke betalt kontingent for 2017 - kan det nåes endnu. Skriv email til Flemming, så finder vi ud af det. PSPS Bestyrelsen har nu taget initiativ til en fornyet medlemsliste – hvis du ønsker fremtidige mails til anden adresse end den, der er benyttet her, så kontakt undertegnede. Vel mødt - Bjødstrup Grundejer- og Beboerforening.