Beboer

 

It takes a village…

Der er mange klicheer, der beskriver fordelene i at at dele, gøre tingene sammen og hjælpe hinanden. Men lad det ikke bare blive ved snakken. I Bjødstrup yder vi aktiv nabohjælp til hinanden. Mangler du en hækkeklipper eller har du en and for meget, så er der som regel hjælp at hente her i Bjødstrup. På denne side har vi gjort det muligt at dele og hjælpe hinanden:

BEBOER TIL BEBOER

Info, salg og bytte foregår primært på Bjødstrups facebookside. Facebook gruppen Bjødstrup er vores primære platform for dag-til-dag kommunikation. Kom direkte til den, ved at trykke HER (klikbar).

I vores Facebook gruppe kan du desuden under albums finde albummet “Værktøj”, hvor du kan udlåne dit værktøj eller finde lige netop det værktøj du står og mangler til dit byggeprojekt.

 

Nabohjælp

Bjødstrup er en rolig og tryg by, hvor det mest er bortløbne ænder der skal efterlyses. Vi opfordrer dog alligevel til at man tilmelder sig nabohjælp, så vi alle kan tage på ferie og vide at huset bliver passet godt på imens. Nabohjælp forebygger indbrud, og jo flere vi er tilmeldt, jo bedre kan vi hjælpe hinanden med at undgå indbrud. Meld dig til på nabohjælp.dk (klikbar)

Samkørsel

Mange af os skal i samme retning på samme tidspunkt. Lad os gøre det sammen. Samkørsel kan lettes koordineres gennem facebookgruppen, som du finder link til ovenfor.