Praktisk

Uanset om man er tilflytter eller har boet her i mange år, kan det være rart at have en hurtig oversigt over de vigtigste informationssider for det område man bor i. Vi vil gerne være med til at gøre det let at finde de relevante informationer. Derfor har vi samlet en række nyttige sider og links til både by og kommune her. Har du ønsker til informationer til denne side er du velkommen til at henvende dig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Nyttige links:
Syddjurs Kommune
Reno Djurs
Midtrafik - Buslinje 122Vi er så heldige at have en regionalbus der kører igennem Bjødstrup hver time, og bussen er brugt af både pendlere og skolebørn. 
Rønde HandelsstandsforeningRønde har mange spændende butikker at byde på og et aktivt kulturliv. På denne side kan du læse meget mere om de mange butikker og tilbud byen byder på.
Fejlmelding af gadebelysning
Fyldt flaskecontainer: Nogle gange er flaskecontaineren ved Bjødstrupvej overfyldt. Hvis man opdager dette, er det en god ide at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og gøre dem opmærksom på dette.

Skoler i området:
Der er flere rigtig gode skoler i området, og der er gode forbindelser fra Bjødstrup til både Rønde og Feldballe. 
Rønde Skole
Feldballe Friskole
Egens Friskole
Rønde Privatskole